Logo

Nyheter

Nyheder og pressemeddelelser fra Nordisk Film

Pressemeddelelser
Egmont omstiller medievirksomheten og leverer rekordomsetning og resultatfremgang Egmont omstiller medievirksomheten og leverer rekordomsetning og resultatfremgang Egmont omstiller medievirksomheten og leverer rekordomsetning og resultatfremgang
Nyheder Nyheder

Egmont omstiller medievirksomheten og leverer rekordomsetning og resultatfremgang

Mars 15, 2019.

2018 var et godt år for mediekonsernet Egmont, med rekordomsetning og resultatfremgang. Millioner av mediebrukere fikk presentert en rekke gode filmer, nyheter som satte dagsorden, magasiner av høy kvalitet, bestselgerbøker og toppunderholdning på tv. E-handel og dataspill bidro til markant vekst. Som stiftelse reinvesterer Egmont overskuddet sitt i medievirksomheten, og konsernet delte ut 123 millioner NOK for å hjelpe barn, unge og filmtalenter.

Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst
Nyheder Nyheder

Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst

Mars 22, 2018.

2017 var et godt år for Egmont med fremgang i seerandeler og sterke innholdsproduksjoner. Resultatet før skatt steg 12 prosent til 729 mill. NOK. 20 oppkjøp ble gjennomført i vekstbedrifter. Som næringsdrivende stiftelse, investerer Egmont overskuddet i utvikling av medier og nye vekstbedrifter, og delte i fjor ut 120 mill. NOK for å hjelpe barn og unge. 

Den 12. mann - førpremiere i Oslo Den 12. mann - førpremiere i Oslo Den 12. mann - førpremiere i Oslo
Nyheder Nyheder

Den 12. mann - førpremiere i Oslo

Desember 20, 2017.

I kveld hadde Den 12. mann førpremiere i Oslos egen storstue: Colosseum. Cast, crew, samarbeidspartnere og gjester strømmet til og vi har ikke hatt større etterspørsel etter førpremierebilletter siden Kon-Tiki.

Den 12. mann - verdenspremiere Den 12. mann - verdenspremiere Den 12. mann - verdenspremiere
Nyheder Nyheder

Den 12. mann - verdenspremiere

Desember 14, 2017.

I dag hadde Den 12. mann verdenspremiere i Tromsø. Arrangementet tiltrakk seg både lokal og nasjonal interesse, med live-sending på NRK og behov for å åpne ekstra saler for publikum.

Egmont leverer solid resultat Egmont leverer solid resultat Egmont leverer solid resultat
Nyheder Nyheder

Egmont leverer solid resultat

Mars 14, 2017.

Med resultatfremgang i tre av fire divisjoner og en omsetning på 14,5 milliarder NOK, kom mediekonsernet Egmont solid ut av 2016. Egmont har digital vekst og fremgang i nye virksomheter som ledd i strategien ”Grow with the Modern Consumer”. Resultatet på 652 millioner NOK er preget av vekstinvesteringer og økte innholdskostnader. Egmont delte ut 121 millioner NOK til å hjelpe barn og unge samt til å støtte filmtalenter.