Logo

Nyheter

Nyheder og pressemeddelelser fra Nordisk Film

Pressemeddelelser
Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst
Nyheder Nyheder

Egmont løfter resultatet og fortsetter å investere i fremtidig vekst

Mars 22, 2018.

2017 var et godt år for Egmont med fremgang i seerandeler og sterke innholdsproduksjoner. Resultatet før skatt steg 12 prosent til 729 mill. NOK. 20 oppkjøp ble gjennomført i vekstbedrifter. Som næringsdrivende stiftelse, investerer Egmont overskuddet i utvikling av medier og nye vekstbedrifter, og delte i fjor ut 120 mill. NOK for å hjelpe barn og unge. 

Den 12. mann - førpremiere i Oslo Den 12. mann - førpremiere i Oslo Den 12. mann - førpremiere i Oslo
Nyheder Nyheder

Den 12. mann - førpremiere i Oslo

Desember 20, 2017.

I kveld hadde Den 12. mann førpremiere i Oslos egen storstue: Colosseum. Cast, crew, samarbeidspartnere og gjester strømmet til og vi har ikke hatt større etterspørsel etter førpremierebilletter siden Kon-Tiki.

Den 12. mann - verdenspremiere Den 12. mann - verdenspremiere Den 12. mann - verdenspremiere
Nyheder Nyheder

Den 12. mann - verdenspremiere

Desember 14, 2017.

I dag hadde Den 12. mann verdenspremiere i Tromsø. Arrangementet tiltrakk seg både lokal og nasjonal interesse, med live-sending på NRK og behov for å åpne ekstra saler for publikum.

Egmont leverer solid resultat Egmont leverer solid resultat Egmont leverer solid resultat
Nyheder Nyheder

Egmont leverer solid resultat

Mars 14, 2017.

Med resultatfremgang i tre av fire divisjoner og en omsetning på 14,5 milliarder NOK, kom mediekonsernet Egmont solid ut av 2016. Egmont har digital vekst og fremgang i nye virksomheter som ledd i strategien ”Grow with the Modern Consumer”. Resultatet på 652 millioner NOK er preget av vekstinvesteringer og økte innholdskostnader. Egmont delte ut 121 millioner NOK til å hjelpe barn og unge samt til å støtte filmtalenter.

F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport
Nyheder Nyheder

F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport

Januar 16, 2017.

North er navnet på en ny e-sportorganisasjon, grunnlagt av F.C. København og Nordisk Film, som fra starten av stiller med et lag i verdensklasse. Partnerne bak North har ansatt Jacob «Maelk» Toft-Andersen som sportsdirektør og sikter mot verdenseliten innen e-sport, som er den raskest voksende sportsgrenen målt i økonomi og antall følgere globalt.