Logo

RSS Print

Hvorfor Nordisk Film?

Nordisk film skaper fortellinger – fortellinger skapes av mennesker. We bring stories to life! 

I Nordisk Film går verdiene lidenskap og ambisjoner hånd i hånd. Uansett om vi produserer eller markedsfører film, selger PlayStation, gavekort eller opplevelser, styrer økonomien eller ønsker gjestene velkommen i kinosalen, brenner vi for det vi driver med og ønsker til enhver tid å gi våre kunder/gjester den beste mulige opplevelse. I overensstemmelse med Nordisk Films overordnede målsetting utfordres og utvikles hver enkelt av oss av våre egne ambisjoner og målsetninger. På denne måten tar vi alle ansvar for å bidra til Nordisk Films nåtid og fremtid – og vi er stolte av det. 

En annen verdi vi legger vekt på er romslighet. Romslighet for oss betyr åpenhet, og ikke minst anerkjennelse og aksept av mangfold. Vår tone og omgangsform er uformell, det er høyt under taket og alle er innforstått med at utvikling skjer gjennom handling. Å feile er en naturlig del av dette og det lærer vi av.

Hos Nordisk Film møter du alle typer mennesker. Gjennomsnittsalderen er ca. 35 år, og aldersspredningen er høy: fra 15 år (hovedsaklig i kinoene) til slutten av 60-årene, og vi er nesten like mange menn og kvinner. Felles for oss alle er hjelpsomhet på tvers av fagområder og fleksibilitet som karakteriseres ved stor grad av frihet under ansvar. V  

Hvert år deler vi ut Ole Olsen-prisen, både til en medarbeider og et team som har gjort en spesielt god innsats i løpet av året.  Hos Nordisk Film er vi stolte av våre medarbeidere og teamenes innsats, og vi mener at det er riktig å feire og verdsette at man er god til å utføre jobben sin. Feiringen skjer i forbindelse med vår årlige julefest.

Nordisk Film er en arbeidsplass mange ønsker å komme til, og ikke minst komme tilbake til!