Logo

Nyheter

Nyheder og pressemeddelelser fra Nordisk Film

Pressemeddelelser
Egmont leverer solid resultat Egmont leverer solid resultat Egmont leverer solid resultat
Nyheder Nyheder

Egmont leverer solid resultat

Med resultatfremgang i tre av fire divisjoner og en omsetning på 14,5 milliarder NOK, kom mediekonsernet Egmont solid ut av 2016. Egmont har digital vekst og fremgang i nye virksomheter som ledd i strategien ”Grow with the Modern Consumer”. Resultatet på 652 millioner NOK er preget av vekstinvesteringer og økte innholdskostnader. Egmont delte ut 121 millioner NOK til å hjelpe barn og unge samt til å støtte filmtalenter.

F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport
Nyheder Nyheder

F.C. København og Nordisk Film med betydelig satsing på e-sport

North er navnet på en ny e-sportorganisasjon, grunnlagt av F.C. København og Nordisk Film, som fra starten av stiller med et lag i verdensklasse. Partnerne bak North har ansatt Jacob «Maelk» Toft-Andersen som sportsdirektør og sikter mot verdenseliten innen e-sport, som er den raskest voksende sportsgrenen målt i økonomi og antall følgere globalt.

Åpen audition! Åpen audition! Åpen audition!
Nyheder Nyheder

Åpen audition!

Vi arrangerer åpen audition for lokale skuespillere/statister til storfilmen Den 12. mann 15. og 16. oktober i Tromsø Kulturhus! Frist for påmelding: 14.10.

Endelig en sniktitt på Kongens Nei Endelig en sniktitt på Kongens Nei Endelig en sniktitt på Kongens Nei
Nyheder Nyheder

Endelig en sniktitt på Kongens Nei

FØRSTE TRAILER KLAR. Erik Poppes film Kongens nei har premiere høsten 2016, med Bond-skuespiller Jesper Christensen og Anders Baasmo Christiansen i rollene som Kong Haakon og Kronprins Olav. Opptakene ble avsluttet april 2015. Nå er filmens teaser-trailer klar.

Omsetningsrekord i Egmont Omsetningsrekord i Egmont Omsetningsrekord i Egmont
Nyheder Nyheder

Omsetningsrekord i Egmont

Omsetningen til mediekonsernet Egmont økte i 2015 for fjerde år på rad til 14 milliarder NOK. Resultatet på 908 millioner NOK er det nest beste gjennom tidene. Hovedingrediensene er godt medieinnhold, digitale vekstvirksomheter og nye mediekanaler med direkte forbrukerkontakt. Egmont har fokus på oppkjøps- og investeringsmuligheter. I 2015 delte Egmont ut 106 millioner NOK til ulike formål for å hjelpe barn og unge.

Nyheder Nyheder

"Magnus" til TriBeCa

Moskus Film har i samarbeid med VGTV, Main Island Production og Nordisk Film Production produsert en kinodokumentar om Magnus Carlsen. Filmen får verdenspremiere på TriBeCa-festivalen i New York.

Historisk bra resultat i Egmont Historisk bra resultat i Egmont Historisk bra resultat i Egmont
Nyheder Nyheder

Historisk bra resultat i Egmont

Mediekonsernet Egmont hadde sitt beste år noensinne i 2014. Omsetningen steg med 13 prosent til 13 milliarder kr. Rekordresultatet før skatt er på 1.064 millioner kr. og det er 38 prosent høyere enn fjoråret. Oppskriften er solid innhold og en teknologisk utvikling som styrker Egmont på nye medieplattformer. I 2014 delte Egmont ut 93 millioner kroner til help og tiltak for barn og unge.